Escenes de Pessebre en Oueres

concurs escenes pessebre

Primer Concurs Internacional d’Escenes de Pessebre en Oueres de 8 Ous.

L’Associació Nou Horitzó va organitzar el 2013 el primer concurs internacional d’escenes de pessebre en oueres de 6 ous. La iniciativa, que va comptar amb el suport de les associacions de comerciants de l’Eix Maragall, del Mercat del Guinardó i de l’àrea comercial de l’entorn del mercat, volia incentivar especialment la participació dels socis i sòcies de Nou Horitzó, així com dels veïns del barri del Guinardó.

El format, les oueres de 6 ous, permet donar ales a la imaginació de petits i grans. Això és el que vam valorar,  a més de la qualitat dels treballs  presentats i la reutilització d’elements que tenim per casa. Un dels objectius d’aquest projecte ha estat precisment fomentar el reciclatge de materials des d’una vessant creativa.

El concurs es va obrir l’1 de novembre i la recepció de treballs es va fer fins el 9 desembre, data límit per lliurar les obres realitzades. Tots els treballs van estar exposats al públic als comerços de l’Eix Maragell, A.C.E.M. i Mercat del Guinardó a partir del 11 de desembre. Els guanyadors de les diferents categories es varen decidir en una votació popular el 22 de desembre a la Plaça Maragall.

Els més votats varen ser:

  • Menors de 14 anys – Laia i Nil
  • Majors de 14 anys – Dolors Ariño
  • Originalitat – Ramón Arbós

 

organitza associació nou horitzócol·labora eix maragallacemmercat guinardo