13 octubre 2016

Objectiu: 10.000 passes

Segons l’OMS, la inactivitat física és una de les principals causes de malalties cròniques. Per això es recomana a la població augmentar la seva activitat física diària, per exemple, sortint a caminar una estona cada dia.

Caminar és una activitat senzilla, que no requereix massa preparació i que es pot fer a qualsevol edat. Només cal anar ben calçat i marcar-nos un objectiu realista que ens permeti millorar el nostre registre.

Es diu que una persona es pot considerar activa quan camina 10.000 passes al dia i això és el que ens hem proposat a partir d’aquest trimestre.

Objectiu: 10.000 passes
Ens trobarem els dijous al matí per caminar plegats, però respectant el ritme i els temps de cadascuna de les persones que s’hi vulgui sumar. Donarem el tret de sortida d’aquesta activitat el dijous 27 d’octubre 2016.